logo website 2020v2

 

 

Transition Model Canvas - Utrecht University

 

Over het project
Het Transition Model Canvas had een sterk ontwerp nodig voor de verhoging van de professionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. 

TMC A1 zonder optional kleiner

Briefing
Maak een overzichtelijk en aantrekkelijk ontwerp voor het Transition Model Canvas waarbij de onderlinge verhoudingen bewaard blijven. Het moet professioneel ogen en overzichtelijk zijn voor de gebruiker. 

Resultaat
Ik heb gekozen voor een goed leesbaar lettertype en rustig kleurgebruik, dit maakt het TMC prettig in gebruik. Om de visuele herkenbaarheid en aantrekkelijkheid te vergroten heb ik de iconen toegevoegd. Nu kan de gebruiker in één oogopslag zien aan welk onderdeel gewerkt wordt. Het ontwerp van het Transition model canvas is uitgewerkt in printbare versies en interactieve PDF. Op die manier is het veelzijdig in te zetten en te gebruiken.

Aanbeveling van de opdrachtgever

Frank

 
"Lydia works very professional. She responded quickly to my questions. I am very pleased with the final graphic she delivered." 

- Frank van Rijnsoever, Associate Professor at Utrecht University

 

 


Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import