logo website 2020v2

 

 

Interactieve PDF ‘De Vertrouwde Adviseur’ voor NSPOH en GGD GHOR NL

Over het project
Door samenwerking van verschillende partijen uit de gezondheidszorg is informatie samengesteld voor gezondheidszorg professionals om zich verder te verdiepen in adviesvaardighedenEr was een sterke behoefte om deze informatie te bundelen in een aansprekende en gebruiksvriendelijke digitale tool.

 voorpahinalaptopNSPOH

 

2NSPOH

3NSPOH

4NSPOH

1NSPOH

5NSPOH

6NSPOH

Briefing
Ontwerp een interactieve PDF waarbij er checklists aangevinkt kunnen worden, aantekeningen kunnen worden toegevoegd en er snel van het ene onderdeel naar het andere onderdeel gegaan kan worden. Ook moeten er linkjes naar verschillende websites in komen. Bij voorkeur ontworpen op een speelse manier binnen een thema om het luchtig te houden, zonder dat dit afdoet aan de professionele informatie.  

Resultaat
Deze interactieve PDF is een inspirerende tool geworden voor gezondheidszorg professionals. Net als bij een spel zijn er verschillende fasen en elementen die je vooruitgang versnellen of vertragen. Alle informatie is overzichtelijk en praktisch vormgegeven in deze i-PDF.

Credits
Centrale tekening voorpagina & diverse tekeningen: de Schetswinkel

Aanbeveling van de opdrachtgever

Anja Koornstra


"Dank zij Lydia kreeg ons idee over adviesvaardigheden vorm in de tool De Vertrouwde Adviseur. We hadden voorbeelden, kernwoorden, plaatjes, zinnen, succes- en faalfactoren - kortom de gebruikelijke lijst van punten om ergens beter in te worden. Lydia heeft dat vormgegeven in een aantrekkelijke interactieve PDF die intuïtief maar ook ook gewoon pagina-voor-pagina gebruikt kan worden. Alle complimenten voor deze prestatie! En dat ook nog in een heel prettig samenwerkingsproces. Bedankt Lydia!"

- Anja Koornstra, senior adviseur at GGD GHOR Nederland

 


Meer werk


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import