logo website 2020v2

 

 

Interactieve PDF portfolio’s - Keune Haircosmetics

 

Over het project
Keune Haircosmetics wilde haar certificeringsportfolio’s een flinke update geven. In de nieuwe documenten moest tekst en beeld gemakkelijk in te vullen en te uploaden zijn.  De vier certificeringslevels zijn opnieuw vormgegeven en afgeleverd als gebruiksvriendelijke èn milieuvriendelijke interactieve PDF’s. 

Keune portfolios 1

Keune portfolios 2

Keune portfolios 3

Certification Portfolio Level 2 Keune Page 15 goed

Keune portfolios 5 

Briefing
Geef onze documenten opnieuw vorm zodat het er overzichtelijk en up to date uit ziet. Zorg dat de documenten zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Tekst en beeld moet gemakkelijk ingevuld kunnen worden en het geheel moet snel op te slaan en te delen zijn. Graag de huisstijl en gekozen kleuren voor de verschillende levels toepassen. 

Resultaat
De interactieve PDF’s voor Keune Haircosmetics zijn duidelijk uit elkaar te houden door het kleurgebruik voor de verschillende levels. Met één klik voegt de gebruiker foto’s in. Ook de tekstvakken en checkboxen zijn gemakkelijk in te vullen. Door de soepele interactiviteit kan de gebruiker zich volledig focussen op het invullen van de inhoud. 

Tweede opdracht
De documenten bevielen zo goed dat er een tweede opdracht is gegeven om de gemaakte documenten om te zetten naar documenten in het Spaans.


Aanbevelingen van de opdrachtgevers

Robin Fredriksz zw rond

"De samenwerking met Lydia heb ik als heel fijn en persoonlijk ervaren. Er werd echt de tijd voor mij genomen en doorgevraagd waardoor ik het idee heb gehad dat Lydia echt precies wist wat ik bedoelde. Lydia is super geduldig.

Het resultaat mag er dan ook wezen! Ik heb 4 prachtige op maat gemaakte interactieve PDFs mogen ontvangen waar wij heel erg mee geholpen zijn, hierdoor is ons werk veel makkelijker gemaakt." 

Robin Fredriksz, Global Capability Educator bij Keune Haircosmetics

 

Monica Ochoa v2


 
"Really happy with Lydia’s work and efficiency in her response time and quality." 

- Monica Ochoa, Global Capability and Customer Educator at Keune Haircosmetics

 

 


 

Meer werk

 


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import