logo website 2020v2

 

 

Kladblad en Lesmodel Cultuurhelden

 

Over het project
Na het succes van het Grote Culthuurheldenboek is het team niet stil blijven staan. Al het ontwikkelde materiaal is in de praktijk getest. Op basis van deze praktijkervaringen hebben ze hun lesfases aangepast, daar hoort natuurlijk ook een nieuw ontwerp bij.

Kladblad cultuurhelden portfolio

Lesmodel cultuurhelden portfolio

Briefing
Ontwerp een kladblad voor leerkrachten om op papier te kunnen brainstormen en een lesformulier dat de leerkrachten digitaal in Word in kunnen vullen. We willen graag dat deze nieuwe ontwerpen zoveel mogelijk in lijn zijn met het eerder door jouw ontworpen 'Het Grote Cultuurheldenboek'.

Resultaat
Omdat er een nieuwe les fase is toegevoegd heb ik ook een nieuw icoontje ontworpen, degene voor de fase verkenning. Daarna ben ik aan de slag gegaan met alle beschikbare elementen. Het resultaat: twee praktische formulieren die leerkrachten stimuleren kwalitatieve cultuurlessen te geven, bruikbaar voor alle leerkrachten van de 25 basisscholen in Delft. 

Aanbeveling van de opdrachtgever

Ilona Rozenboom

"Ik heb met Lydia samen mogen werken in het creëren van een inspiratieboek voor Delftse leerkrachten over Cultuurhelden, cultuureducatie in het primair onderwijs. Dankzij Lydia's flexibiliteit, frisse blik, doorzettingsvermogen, luisterend oor en talent voor vormgeven is het een prachtig boek geworden. Bijzonder aan de samenwerking met Lydia vond ik vooral haar vermogen om echt te luisteren en de vraag om te zetten in beelden die naadloos aansluiten, maar toch onverwacht en verrassend zijn. De samenwerking met Lydia is zeker voor herhaling vatbaar."

Ilona Rozenboom, Cultuurhelden Dok Delft


Meer werk


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import