logo website 2020v2

 

 

BUITen het boekje voor Move it UP

Over het project
Mari Stikvoort, mijn opdrachtgever, wil iedereen die met kinderen werkt het makkelijk maken om iets echt creatief te doen. Waarbij het niet alleen leuk is maar ook vooral bijdraagt aan de ontwikkeling van 21e -eeuwse vaardigheden. In dit boekje staan vijf creatieve opdrachten voor leerkrachten, ouders, pedagogische medewerkers en natuurlijk oppassen.

Buiten het boekje 2020 Web

paginas samen

Briefing
We hebben goed gekeken naar de wensen en behoeften van deze doelgroep. Daar kwam uit dat het goed was om een digitale én een gedrukte versie te maken. De digitale versie is een interactieve PDF met linkjes, invulvakken en verstuur knoppen, om het boekje zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. 

Resultaat
De gedrukte versie neem je overal mee naar toe, kan tegen een spatje water of verf en je kunt de opdracht die je wilt doen zo van het ringetje afhalen. De digitale versie heeft weer andere voordelen. Daarin heb je direct handige links naar inspirerende filmpjes en handige zoekresultaten, als je erop klikt, verschijnen ze direct. Vaak wil je je eigen aantekeningen maken bij een opdracht, dat kan heel gemakkelijk. Je typt het digitaal en je slaat het op, dan heb je jouw voorbereidingen en evaluatie altijd bij de hand. Daarnaast bevat het een evaluatieformulier wat de gebruikers kunnen invullen en als ze op ‘versturen’ drukken kunnen ze het direct via het gewenste mailprogramma versturen. Natuurlijk is de digitale versie ook gemakkelijk te verspreiden en downloaden.

Wil je de interactieve PDF zelf uitgebreid bekijken en uittesten? Dat kan! Klik hier en meld je aan om het gratis digitale boekje te downloaden en bekijken.

Aanbeveling van de opdrachtgever

Foto mari

"Lydia was a true partner! What made her great for me to work with was her willingness to collaborate, think on the spot and come up with new suggetions as we worked. I loved watching my rough sketch of a book turn into a fun, professional and invite book for teachers, parents and hopefully also the kids. I really recommend Lydia if you are looking for a partner that is flexible and also clear about what is and isn't possible."

Mari Stikvoort, Move it UP


Meer werk


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import