logo website 2020v2

 

 

Lesmateriaal Zin voor stichting Lemat en Herman van Veen Arts Center

 

Over het project
Gebaseerd op een theaterstuk zijn er lesmodules ontwikkeld voor Eritrese nieuwkomers. Hiervoor moest een aantrekkelijk ontwerp gemaakt worden. 

Zin paginas

Briefing
Ontwerp overzichtelijk en aantrekkelijk cursusmateriaal voor ZIN. Op elk blad moet duidelijk te zien zijn of het gaat om instructies voor de trainer of materiaal voor de cursist. 

Resultaat
Qua vormgeving was het logo van ZIN het enige aanwezige uitgangspunt. Hierbij heb ik een geschikt font gekozen en een kleurenpalet samengesteld. Voor het font heb ik gekozen voor een lettertype wat speciaal ontworpen is om lezen en leren te stimuleren. Passend bij de kleur van het logo heb ik het lichtblauw gekozen. Deze kleur komt uit de vlag van Eritrea en geeft iets subtiel herkenbaars aan de cursisten. Daarnaast heb ik de warme oranje kleur gekozen als accentkleur. Om in één oogopslag te kunnen zien of het gaat om materiaal voor de trainer of cursisit heb ik de twee iconen ontworpen. Deze staan altijd op dezefde plek naast het logo van Zin. Dit resulteert in duidelijk en aantrekkelijk cursusmateriaal voor trainers èn cursisten. 

Aanbeveling van de opdrachtgever

Saskia


 "Lydia heeft het lesmateriaal vormgegeven voor ‘ZIN’, een cultureel project van het Herman van Veen Artscenter. Lydia levert kwalitatief goed werk, is betrokken en is heel transparant in haar communicatie. Hierdoor vond ik het prettig om met haar samen te werken. Zeker voor herhaling vatbaar!"

- Saskia Klomps, Herman van Veen Artscenter Fonds

 

 


Meer werk


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import