logo website 2020v2

 

 

Dansproductie flyers voor het UCK (Utrechts Centrum voor de Kunsten)

Over het project
Het hoofd dans van het UCK heeft me gevraagd om flyers te ontwerpen voor de opkomende dansproducties. Ze wilde hiervoor niet de in huis ontwerper vragen, omdat deze persoon meer gericht is op de overall branding van het UCK. Ze zocht juist iemand met een meer creatieve en associatieve blik, omdat deze dansvoorstellingen vragen om een abstract en gelaagd beeld.   

Flyer Danstheaterproductie voorkant WEB

Flyer Danstheaterproductie achterkant WEB

Flyer Musical on Tour voorkant WEB

Flyer Musical on Tour achterkant WEB

Briefing
Ontwerp flyers die multidimensionaal zijn en de onderwerpen van de voorstellingen weerspiegelen. Zorg dat het beeld gelaagd is en dat mensen er meerdere associaties bij kunnen hebben. De uitstraling voor 'Stad' graag volwassen, de uitstraling voor 'Is Hier wifi' graag jeugdig.    

Resultaat
De Danstheaterproductie groep danst dit jaar de voorstelling 'Stad'. De stad heeft vele contrasten en wordt door iedereen anders ervaren. In dit abstracte beeld kan iedereen wat anders zien, net zoals de stad ook heel divers ervaren kan worden.

Musical on Tour is een musicalgroep voor jongeren die met deze voorstelling optreden in het UCK en bij basisscholen. 'Is hier Wifi!' gaat over een groep jongeren die houden van social media. Door een nieuwe wending vragen zij zich af wat social media eigenlijk met hen doet. Wie ben je echt, wie wil je zijn en wil je eigenlijk wel zoveel tijd aan social media besteden?
Mijn flyer reflecteert dit door het bekende inlogscherm weer te geven, meld je je weer aan of niet? Daarnaast begin het verbeeldde netwerk ook langzaam wat gebreken te laten zien…

 


Meer werk


 Lydia de Boer, grafisch ontwerp | Gletsjermeer 65 3994 HW Houten

030-8773603 | contact@lydiadeboer.nl | KvK 57670897 | Btw NL001103281B46

Op de website en alle communicatie die hieruit voortvloeit zijn de Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring van toepassing.
Copyright © 2013 - heden, Lydia de Boer. All Rights Reserved.

@import